واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

بازدید هیأتی از کمیسیون امنیت ملی مجلس از زندان اوین

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از بازدید هیأتی از کمیسیون متبوعش از زندان اوین به دنبال آتش‌سوزی شب گذشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تشریح جلسه امروز (یکشنبه  24 مهرماه) این کمیسیون، با اشاره به اتفاقات شب گذشته زندان اوین، اظهار داشت: در این جلسه به اتفاقات زندان اوین پرداخته شد و نماینده کمیسیون که در جلسه صبح امروز شورای امنیت شرکت کرده بود گزارشی از مباحث جلسه، ارائه کرد و البته این موضوع جزئیاتی دارد که نیازمند بررسی دقیق تر است.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد در آینده هیاتی برای بازدید از زندان اوین از سوی کمیسیون تعیین و اعزام شوند، البته پیش تر نیز کمیسیون امنیت ملی از این زندان بازدید داشته و بازدید جدید می تواند به تکمیل اطلاعات اعضای کمیسیون کمک کند.

عمویی ادامه داد: همچنین کمیسیون امنیت ملی در ادامه جلسه امروز طرح تشکیل حفاظت اطلاعات قوه قضائیه را مورد بررسی قرار داد و در بررسی ماده یک این طرح و پس از آنکه بند الف آن در جلسه گذشته به تصویب رسید بندهای ب و پ را مورد بررسی قرار داد و پس از استماع نظرات موافقین و مخالفین بندهای پیشنهادی به تصویب رسید.

وی افزود: براساس این بندها سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه وظیفه پیشگیری و مقابله با برنامه های تطمیع، فشار و فریب علیه مقامات و کارکنان این قوه را برعهده خواهد داشت و همینطور موضوع مقابله با توطئه ها و فعالیت های خرابکاری در این قوه با هماهنگی وزارت اطلاعات توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه صورت خواهد گرفت.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: رسیدگی به این طرح در کمیسیون ادامه خواهد داشت و بررسی 5 ماده این طرح به چندین جلسه زمان نیاز دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار